Arlandastad Nybygget – VärsåsVillan
Gavelfasad

Arlandastad Nybygget

Nybygget är ett permanent visningshusområde med ett 20-tal visningshus från olika hustillverkare. Här hittar du vårt fritidshus Ladan 82 – ett symmetriskt och harmoniskt hus med öppen planlösning, fint loft och högt i tak. Mer information om Nybygget hittar du på www.nybygget.se.

ÖPPETTIDER

Onsdag kl 14-19
Lördag kl 11-16
Söndag kl 11-16
Undantag: Midsommarstängt 26-27 juni.

Hitta hit

Nybygget ligger praktiskt beläget 5 minuter från Arlanda och drygt 20 minuter från både Stockholm och Uppsala (se karta). Följ skyltning mot långtidsparkeringen Benstocken och Nybygget. Det är fri parkering och fri entré!

Virtuell visning

Här kan du göra ett virtuellt besök i Ladan 82. Klicka dig fram nedan, eller välj fullskärmsversionen här!

 

Arkitektens idé

Arkitektens idé, Arlandastad Nybygget”Jag fick idén om att rita ett hus som påminner om en klassisk lada, då ladan är en del av vår svenska byggtradition och historia och passar i en skogsmiljö eller på landsbygden. Enkelheten och renheten i formspråket gör att Ladan 82 blir som en naturlig del av bebyggelsen, samma känsla ger den igenkänning som ligger i husets utformning. Varför inte måla husets släta panel i en klassisk Falu Rödfärg, eller kanske sticka ut lite genom att välja en mörkare färg?” – Arkitekt Jenny Bentzer

Planlösningar

Entréplan

Loft

Fakta & fasader

Fasad, Arlandastad Nybygget
  • 1-planshus med loft
  • 4 rum och kök
  • Boyta: 81,8 m²
  • Entréplan: 64,3 m²
  • Loft: golvyta 23,1 m²
  • Byggyta: 73,0 m²

Bilder