Simrishamn, Vik – VärsåsVillan

Simrishamn, Vik


Norra Äppelrosvägen 7

I Vik, 10 km norr om Simrishamn finns nu en fantastisk hörntomt om 1100 kvm till salu där du kan bygga valfritt fritidshus från VärsåsVillan eller en villa för permanentboende från Götenehus. Här får du ett boende med semesterkänsla och utsikt över det vackra skånska landskapets öppna fält. På tomten finns anslutningar till vatten, el och fibernät.

Vik är känt för sitt charmiga gamla fiskeläge och för sin genuina bebyggelse. För golfspelaren finns golfbanorna Djupadal och Lilla Vik alldeles intill, samt restauranger och konferensanläggning. Närmaste skolan är Sofiaskolan i Rörum på bara 2 kilometers avstånd. Service och affärer finns i Kivik och Simrishamn.

På några minuters härlig cykeltur tar du dig till den flera kilometer långa, vita sandstranden. I omgivningarna finns också Gyllebo rekreationsområde, Stenshuvuds nationalpark och Sträntemölla naturreservat. Här är det enkelt att koppla av.

Kommunikationer

Med bil tar du dig enkelt ut till väg 9 och till vidare destination. En Pågatågstation finns i Simrishamn. På några minuters gångavstånd har du bra bussförbindelse på väg 9 till Simrishamn och Kristianstad. Det finns också en cykelbana som följer väg 9 mellan Rörum och Simrishamn.

Tomtpris

795.000 kr inkl. VA och fiberanslutning.

Intresserad?

Kontakta oss för mer information!

Henrik Berggren
henrik.berggren@varsasvillan.se
076-905 08 00