Snabbt under tak – VärsåsVillan

Så bygger vi

Snabbt under tak

Att montera ett hus tar allt från sex timmar till ett par dagar beroende på hustyp och tomten det ska stå på. Detta är en väldigt känslig fas då virket är utsatt för väder och vind. Därför är det viktigt att snabbt få på taket.

Genom att bygga väggar helt klara för montage kan vi påskynda processen, undvika risken för fuktskador och hålla en fortsatt kvalitetssäkring.

Vi lastar under tak

Vi lastar allt material på en lastbil under tak och har som ambition att alltid leverera på utsatt tid. Dock följer vi alltid väderleksrapporter inför varje leverans, och väljer att skjuta på leveransen om det är risk för mer än 10 mm regn. Ett virke som utsatts för mycket regn kan suga åt sig fukten och skadas. Virket kan då svälla när det torkar vilket kan leda till ojämna väggar och golv.

Väl är på plats arbetar våra montörer snabbt med att montera väggar och takstolar för att kunna lägga taket och därmed undvika risken för skadat virke. Så snart taket är på plats är huset skyddat från både väder och vind.

Helikoptermontage

Att få bo nära havet är en dröm för många. Ibland kan det vara svårt att komma fram till de bästa lägena med våra lastbilar men det stoppar inte VärsåsVillans duktiga entreprenörer i Strömstad. Här kan du se hur man monterar ett hus med hjälp av helikopter i den bohuslänska skärgården.