Vår enda standard – den högsta – VärsåsVillan

Så bygger vi

Vår enda standard – den högsta

Det som en gång kallades sommarstuga har idag omvandlats till ett hus där du tillbringar tid året om – ett fritidshus. Regelverket för fritidshus är inte lika hårda som för villor, enligt svensk standard. På VärsåsVillan strävar vi ändå efter att uppfylla de höga kraven för att säkerställa kvaliteten på våra fritidshus, och för att du ska få ett bättre boende.

Vi använder alltid material och komponenter av erkänt hög kvalitet. Vi har ett eget hyvleri som gör att vi kan säkerställa att virket verkligen håller den kvalitet vi kräver. Vi har också haft turen att många av våra medarbetare i fabriken har varit med oss länge och har idag en lång erfarenhet av att bygga fritidshus.

Vi har med stor omsorg valt våra leverantörer och samarbetspartners och handplockat ett standardsortiment av produkter som ingår i alla hus från VärsåsVillan. Det är produkter med hög kvalitet och modern design. Till exempel har våra hus riktiga parkettgolv från Kährs, fönster från Elitfönster och vitvaror från Miele. Vi vill att det ska kännas rätt från början. Vad som är standard respektive tillval i ett fritidshus från Värsåsvillan hittar du i vårt standard och tillvalsdokument.