Byggsats eller totalentreprenad? – VärsåsVillan

Så bygger vi

Byggsats eller totalentreprenad?

Hos oss på VärsåsVillan väljer du själv hur delaktig du vill vara under byggprocessen. Du kan antingen köpa ditt fritidshus som byggsats eller låta oss uppföra huset med totalentreprenad. Väljer du byggsats så blir du din egen projektledare och har större frihet att påverka byggnationen, men får samtidigt ett mycket större ansvar. Väljer du istället totalentreprenad innebär det att du köper ett inflyttningsklart eller nyckelfärdigt fritidshus. Oavsett vad det kallas så innebär det samma sak; en smidig och trygg resa till ditt nya fritidshus.

Byggsats

Väljer du att köpa ditt fritidshus som byggsats levererar vi helt enkelt en materialsats till dig. Våra säljare kan hjälpa dig med själva avtalsskrivningen med olika leverantörer. Men det är du som står som avtalspart med entreprenörerna, du samordnar och har ansvaret för byggnationen. Med tillvalet stomresning och färdig utsida monterar våra husbyggare husstommen när den levererats från fabriken. Ditt fritidshus görs klart utvändigt, takpannor läggs och vindskivor sätts upp med mera, och huset blir snabbt vädertätt. Därefter fortsätter du som egen projektledare att färdigställa fritidshuset invändigt.

Totalentreprenad

Med totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss och sedan tar vi ansvar för hela byggnationen. Du har full kontroll på ekonomi och hur bygget fortskrider, och slipper dolda kostnader och tråkiga överraskningar under resans gång. Våra erfarna säljare och projektledare blir dina personliga kontaktpersoner från start till inflyttning. Vi samarbetar med utvalda hantverkare och leverantörer och håller i alla kontakter med dessa. Vi hjälper dig även i kontakten med kommuner och andra aktörer till exempel vid bygglovsansökan. Allt för att göra ditt fritidshusprojekt så tryggt som möjligt. Att välja totalentreprenad är väl investerade pengar med tanke på den tid du sparar och den trygghet du får när du vet att vi tar ansvar för en av dina största investeringar.

Totalentreprenad kan väljas på de flesta orter i Sverige. Kontakta våra säljare för att ta reda på hur det ser ut i den kommun där du vill bygga fritidshus. Våra säljare ger dig också de råd och den hjälp du behöver för att ta rätt beslut i ditt fritidshusprojekt.