Så bygger vi – VärsåsVillan

Så bygger vi

Så bygger vi

Vi älskar hus. Vi gör verkligen det. Bäst tycker vi om fritidshus, och för att bygga det perfekta fritidshuset krävs att vi gång på gång sätter oss in i hur du lever ditt liv och spenderar din viktigaste tid; fritiden.

En del av vårt arbete syns inte på utsidan men märks efter en tids boende. Ständiga optimeringar för lägre energiförbrukning, miljöanpassning, vårt sätt att ta tillvara på ljuset och vår idé om fritidshus som på olika sätt är anpassade för de fantastiska landskapsskiftningar vi har i vårt land.

Det finns mycket som måste fungera. Till exempel måste husen vara fuktsäkra och välisolerade. Vi bygger alla väggar i egen fabrik, vilket gör att vi hela tiden har kontroll över fuktnivån och kan säkerställa kvaliteten. Vi kan då vara trygga med att våra väggar klarar alla fuktförhållanden, både inifrån och utifrån. Vi färdigställer också många detaljer i fabrik – såsom montering av foder, tätningar, genomföringar och plåtar, för att underlätta vid monteringen av huset på plats. Detta är ett sätt att garantera att husen blir täta och att värmen bli kvar på insidan.

fritidshusvagg

Väggsnitt