Att välja tomt – VärsåsVillan

Infocenter

Att välja tomt

tomtskiss

Det första steget i processen är att välja en tomt du trivs med. Att hitta rätt tomt är både spännande och roligt, men kan också vara svårt då det är mycket att tänka på.

Först och främst är det viktigt att fundera på om tomten verkligen är rätt plats för ditt fritidshus. Trivs du med omgivningen? Har tomten en vacker utsikt? Det är också viktigt att undersöka närområdet – finns det goda kommunikationer och tillgång till mataffär i närheten?

När du hittat den perfekta tomten är det dags att undersöka det rent praktiska – är det möjligt att få bygglov för platsen? Vilken budget har du? Hur ser tomten ut? Är den djup eller smal, plan eller lutande, har den en grund av sand, jord eller lera? Hur ska huset placeras? Hur ser anläggningarna ut för avlopp, vatten, el och telefoni?

Allt detta kan vi på VärsåsVillan hjälpa dig med. Vi har god erfarenhet av att se helheten när det gäller nybyggen och kan skräddarsy huset efter tomten och dina önskemål. Kontakta våra säljare så svarar de på alla frågor du har!